Deze zweefvliegtuigjes van piepschuim zijn een hit!

In deze blog


Hoe leuk zijn deze speelgoed zweefvliegtuigjes van piepschuim? Op een partijtje kreeg mijn zoon (4) zo’n werpvliegtuigje en dat bleek een schot in de roos. Samen met andere kinderen op het speelpleintje bij ons in de buurt zijn ze er uren zoet mee. Deze foam vliegtuigjes zijn wat ons betreft echt een aanrader voor jongens! Leuk als cadeautje, voor een feestje of gewoon top als buitenspeelgoed in de zomer!


SpeelgoedSpeelgoed

 

Wat zijn het?

De stuntvliegtuigjes zijn vrij stevig, gemaakt van foam of piepschuim, licht van gewicht, maar toch best groot (49 x 48 x 24 cm). Wedstrijdjes wie er het hoogst, verst, mooist of hardst mee gooit, welk vliegtuigje er het langst blijft zweven of wie er het dichtst bij ‘een target’ in de buurt komt. Heerlijk de hele middag buitenspelen met vriendjes!


Wie gooit er het verst met zijn zweefvliegtuigje? Deze vliegtuigjes zijn top voor jongens!
Wie gooit er het verst met zijn vliegtuigje?


Pas op voor kleine broertjes!

Ons assortiment aan zweefvliegtuigjes is inmiddels flink uitgebreid met verschillende kleuren, vormen en maten. Af en toe komt er één in een boom of onder een auto, maar tot nu toe hebben we elk vliegtuigje kunnen redden. Alleen de opstaande staart aan de bovenkant is niet altijd bestand tegen de sterke handjes van kleine broertjes in ons geval. Maar ook zonder staart vliegen deze vliegtuigjes gelukkig nog perfect!

Ook kleine broertjes vinden de zweefvliegtuigjes leuk!
De staart van dit zweefvliegtuigje is gesneuveld, maar zelfs dan vliegt hij nog!


Verschillende soorten vliegtuigjes

Je hebt de zweefvliegtuigjes van piepschuim (of foam) met of zonder lichtjes en in allerlei soorten, maten en kleuren. Een vliegtuigje bestaat uit een romp, staart en twee vleugels. Hij is bovendien super makkelijk te monteren, maar ook te demonteren. Wel zo fijn!


De zweefvliegtuigjes zijn een leuk cadeautje

Wij vinden de zweefvliegtuigjes dé ultieme buitenspeeltip voor jongens voor de zomer. Én ze zijn helemaal niet zo duur! Dus ook heel leuk om cadeau te geven of te krijgen voor welke gelegenheid dan ook. Vliegen maar!

Heerlijk buitenspelen met de zweefvliegtuigjes!
Eindeloos buitenspelen met de zweefvliegtuigjes!


Waar zijn zweefvliegtuigjes van piepschuim te koop?

De speelgoed vliegtuigjes zijn op verschillende plekken te koop. In speelgoedwinkels, maar ook bij Bol, en af en toe bij de Action, Zeeman of Kruidvat. Klik hier voor ons favoriete model zweefvliegtuigje!


Zweefvliegtuigjes van piepschuim zijn mega leuk speelgoed voor jongens!
Zweefvliegtuigjes van piepschuim koop je o.a. hier!


Naast deze toffe vliegtuigjes is er natuurlijk nog veel meer leuk speelgoed om mee naar buiten te nemen. Wil je meer tips voor speelgoed om buiten mee te spelen voor jongens? Klik dan hier!


SpeelgoedSpeelgoed

Deel dit artikel

Jessica

Ik ben Jessica. Mama van twee stoere boys: Scott (7) en Bowi (3). Ik leef tussen dino’s, auto’s, legoblokjes, NERF-guns en als ik niet oplet liggen er overal door het huis stenen, de prachtigste houtblokjes en liters zand. Helemaal niet erg (meestal), want wát hou ik van mijn jongens en wat vind ik het heerlijk om die boeven te zien opgroeien.

Meer over:

Wil je
meer lezen?